Moravskoslezský Gekon je zpět i v roce 2016!

Gekon-hlavička-2016-1000x288 Jménem celého organizačního týmu je mi radostí oznámit všem rodičům a lezecké mládeži, že i v roce 2016 proběhne naše série lezeckých závodů Moravskoslezský Gekon!

Oproti loňskému ročníku jsme doplnili PRAVIDLA a závod se nám rozrostl o další kolo. Tímto se můžete těšit jedno kolo v Orlové a my doufáme, že se vše vydaří a všichni budeme mít radost. Také jsme velice nadšeni, že se nás a hlavně vás, závodníky, v letošním roce rozhodli podporovat kluci z A MUERTE. Tímto jim velice děkujeme a doufáme, že vše dopadne tak, jak si představujeme.

Registrace do závodů bude probíhat již docela spolehlivým způsobem pomocí registračních formulářů, které budou postupně aktivovány ZDE. Registrace veřejnosti každého kola bude uveřejněna na tomto webu.

Celý seriál závodu odstartuje kolo ve Frýdku-Místku dne 6.2.2016. Jako v minulém ročníku je bohužel kapacita závodu stanovena na 50 závodníků. Následující kola se budou konat v pořadí Opava, Orlová, Rýmařov a finále bude klasicky v Ostravě.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit na emailech jakub.larysz@email.cz nebo magda.jancikova@seznam.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *