Podzimní oddílové akce

Ahoj,
mnozí už víte, někteří ještě ne… O víkendu 30. 9. – 2. 10. (pátek – neděle) se koná oddílová Pálava. Snad bude „počasí“ přát a podaří se nám vytáhnout paty ze sklípku. V tomto termínu se uskuteční školení, jak teoretické tak praktické. Pokud někoho z Vás napadá téma, které by mohlo být předmětem školení, napište. Jinak něco s Ondřejem vymyslíme.
Na konci října (víkend 28. – 30. 10.) se uskuteční brigáda na Tatrance. Takže si i tento termín zapište!

Takže za chvíli u sklenky vína Ahoj!
Tom M.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Tom. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Podzimní oddílové akce

  1. Ahoj,
    připomínám brigádu na Tatrance, která se uskuteční o následujícím víkendu. Vzhledem k prodlouženému víkendu bude brigáda probíhat jak v pátek, tak v sobotu. Brigádnická pařba je tentokrát stanovena na páteční večer – aby se potkalo co nejvíce lidí. Nicméně tam pravděpodobně někdo bude už od čtvrtku až do neděle.

    NAPIŠTE MI, kdo a který den dorazí!!! Abychom mohli naplánovat práci a občerstvení.

    Za pár dní ahoj!

    Tom M.

  2. Ahoj partio,
    připomínám oddílovou akci na Pálavě, která se koná tento víkend. Pátek-neděle. Pro ty, co by snad nevěděli kudy kam, přikládám odkaz s mapkou, kde je naznačeno centrum dění… http://www.zver.cz/udalosti/palava-2016/

    Pro zájemce se uskuteční školení. Téma školení „vícedélkové lezení, základy záchranných technik“. Kdo má o školení zájem dejte mi dopředu vědět. Bližší podrobnosti budou dojednány s konkrétními zájemci o školení.

    Takže v pátek večer ahoj!
    Tom M

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *