Adventní sběr bankovek a mincí

Přátelé, kamarádi,

určitě už se vám donesly zvěsti, že staroměstská horozvěř se po letech osamostatnila od TJ Sokol a vzala si s sebou i své nepostradatelné centrum, tedy Tatranku.

Přes všechny snahy oddílového diplomatického sboru se nepodařilo provézt tuto transakci úplně zadarmo, když zejména český stát tvrdošíjně a nekamarádsky trvá na pořízení odhadu a zaplacení poplatků a daní spojených s převodem naší kultovní nemovitosti. V důsledku toho naše oddílová pokladnička nepůsobí svým obvyklým optimistickým dojmem a debaty o smělých oddílových plánech ztrácí na intenzitě.

Proto bude uspořádán test solidarity a štědrosti jednotlivých kusů zvěře, a to ve formě sběru použitých, avšak stále platných bankovek a mincí.
Za tímto účelem bude na Tatrance v průběhu „posledního slanění“ k dispozici dostatečně objemná nádoba, do které bude možné případný mimořádný oddílový příspěvek hodit. Pro ty, kteří se z nějakého důvodu na poslední slanění nedostaví, je tu oddílový účet
č. 2301093537/2010.

bajoZa jakékoli, i ty nechutně vysoké, příspěvky předem díky.

Váš pozvolna vzkvétající Horolezecký Oddíl.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je RadimP. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Adventní sběr bankovek a mincí

  1. Jasne srdcari jako ja prispeji. Se mnou pocitejte. Jednou tato vila v lezecko-lesnickem stylu bude architektonicky skvost a bude v ucebnich umeni 🙂 toto musime podporit!

  2. že prý „drahý oddíle“… existuje vůbec levnější oddíl s nižšími členskými příspěvky??? 🙂 Jo aha, tvému srdci je drahý… tak to jo 🙂

  3. Tak ony ty mimořádné náklady byly spojené spíše s „dnem samostatnosti“ oddílu než se samotným provozem a využíváním Tatranky. Ale samozřejmě prachatých příznivců není nikdy dost 🙂 pokud to nejsou „kolenovrti“ ;-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *