Oddílové akce červen-červenec 2017

Letní oddílové Tatry
Priecne sedlo (12)V termínu od 5. do 9. července se konají letní oddílové Tatry. 2 noci od 5. do 7. máme rezervovány na Brnčálce, 7. bude přesun a 2 noci od 7. do 9. máme rezervovány na Teryně. Počet míst je omezen, proto se mi musí zájemce o účast nahlásit do e-mailu MazurT@seznam.cz co nejdříve a zaplatit zálohu 300,-Kč. Tato akce bude vč. účasti metodia, takže bude pravděpodobně nějaké školení. Na tuto akci doporučuji účast nováčkům, kteří by si chtěli zalézt v Tatrách s někým zkušenějším. Podmínkou pro lezení nováčka v Tatrách je účast na předcházející oddílové akci „Jarní Rabštejn“, viz níže.

Jarní oddílový Rabštejn
kvetinaV termínu od 16. do 18. června se koná jarní oddílový výjezd na Rabštejn. Spaní klasicky na louce u chaty. Večer samozřejmě víno, ženy, zpěv… Takže náčiní pro tyto aktivity s sebou… 😉 Akce je povinná pro nováčky, kteří chtějí lézt v Tatrách na oddílové akci Letní oddílové Tatry. Na této akci bude školení a průprava nezbytná pro účast v Tatrách.
Na výše uvedené akce budou moci členové oddílu čerpat oddílový příspěvek.
Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Tom. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Oddílové akce červen-červenec 2017

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *