HOROPLESání 2018

Srdečně Vás zveme na tradiční  výroční členskou schůzi Horolezeckého oddílu Staré Město, která se uskuteční v pátek 23.  února od 19 hodin v Sokolovně ve Starém Městě.

pozvánkaK tanci a poslechu Vám bude hrát diskžokej Martin. V Pekle bude přichystáno občerstvení z tradiční české kuchyně. Nakonec nemůže chybět zábavný program, bohatá tombola a soutěže o hodnotné ceny.

Horomenu bude již tradičně kralovat domácí guláš Sira Josepha. K zapití bude nachystáno každému dle jeho chuti – jistotou je tekutý chléb z Nošovic ke gulášku, trocha ohnivé vody a kalich dobrého moravského vína.

Vstup si můžete rezervovat u Hanky Suškové na tel. čísle 725 744 816. K vyzvednutí budou každou středu od 20:15 v restauraci Na Fojtství ve Starém Městě. Rezervace vstupenek platí vždy jen do nejbližší středy, takže si je nezapomeňte vyzvednout!!!

Budeme rádi za jakékoli dárky do tomboly. V případě zájmu se obracejte na Hanku Suškovou na výše uvedeném tel. čísle. Za dárky předem děkujeme!

Jedná se o soukromou akci horolezeckého oddílu pro známé a kamarády. 
Vstup pouze pro zvané!

Horolezecký oddíl Staré Město, z.s.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Tom. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „HOROPLESání 2018

  1. Ahoj,

    pomalu se blíží termín letošního plesu. Lístky mizí, takže nemáte-li ještě zarezervovány, co nejdříve si to zařiďte.

    Kdyby byl někdo ochotný věnovat nějaké drobnosti do tomboly, dejte mi, prosím vědět.

    Chystání plesu bude probíhat ve čtvrtek 22. 2. Sraz v pekle v 18:15 (vaření guláše, atd.) Sále se začne chystat od 20h. Takže prosím dorazte v co nejhojnějším počtu, ať to máme rychle nachystáno.

    Za realizační tým díky a AHOJ! Tom M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *