EXPEDICE MT. BEER 2022


Expedition Mt Beer - finalAKTUÁLNĚ

Ukončení expedice Mt. Beer a zahájení oslav výročí se bude odehrávat zde od 18:00.

Hospoda Na Nábřeží
Nová Ves 47, Frýdlant nad Ostravicí – Nová Ves, Česko
https://mapy.cz/s/kuvodudahu

Připomínáme zítřejší vrcholový den. Počasí vypadá dobře, takže by mělo vše klapnout! Vyhodnocení závodů s následnou pařbou (nejen pro závodníky, ale také pro všechny z řad oddílu) se uskuteční od zítřejších 18-ti hodin v hospůdce u řeky Ostravice, někde mezi přehradou Šance a Ostravou-Přívozem :-D. Přesné místo bude zveřejněno zítra v 15h na oddílovém webu, ksichtbůku a bude rovněž zasláno do mailů. 

Přátelé, kamarádi a příznivci Staroměstského oddílu!
Jakkoli se to zdá neuvěřitelné, není to žádný Apríl! Ano, skutečně se od této chvíle až do poslední vteřiny měsíce dubna 2022 můžou vrcholové a ke všemu odhodlané týmy nejen z řad členů Horolezeckého oddílu Staré Město hlásit do výroční recesní expedice Mt. Beer 2022 a následné afterpárty. Pozvánku, základní informace a přihlášku k účasti na expedici naleznete v příloze tohoto článku. Pozor! Počet vrcholových týmů, které je Mt. Beer schopen pojmout, aniž by se převrátil, je omezen. Proto s přihlášením svého týmu neotálejte, neboť už samotnou účast v této expedici lze bez nadsázky označit za významné, ne-li hlavní vítězství Vašeho vrcholového týmu.

Na Vaši účast a setkání se těší Vrcholová komise spolu s UPSGB.

PŘIHLÁŠKA KE STAŽENÍ ZDE

Bajo-bufet

9 komentářů u „EXPEDICE MT. BEER 2022

  1. Dobrý den velevážené UPSGB, mám dotaz….mohli bychom poslat penízky za skupinu a posléze poslat přihlášku???? Děkuji kotas

  2. a další dobré zprávy přicházejí ! Drsný tým „Oholená koza“ je připraven a začíná trénovat ! Vedoucí týmu jistě popostrčí své mužské protějšky k vysokým výkonům !!!

  3. Pozor Pozor, první expediční tým „Něžní hoši“ se začíná balit a ladí formu !
    Dámy a dívky, přece se nenecháte zahanbit … !

    • Jo a „Něžní hoši“ mají v týmu jedno místo a k tomu ochotu přibrat do party nějakého samotáře. Kdyby měl někdo zájem, volejte, zkontaktujeme.

  4. Spolu s přihláškami prvních týmů se opakovaně objevuje jeden zřejmě zásadní dotaz, na který odpovídáme: „Ano, je možné mít smíšený tým. Co víc, smíšené týmy jsou přímo žádoucí a vítány“ 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *