JIŽ TENTO VÍKEND – 3. 8. 2013 Tatranka cup podruhé, aneb memoriál, tentokrát Včelův

tatranka obrázek Přátelé, kamarádi… Po roce je tu opět příležitost sejít se, prodebatovat věci minulé i současné, nechat se očoudit ohněm a třeba i lehce požít něco kvašených nápojů a kořeněných jídel. Poté, co se loni osvědčilo věnovat tuto akci jedné z mnoha legend našeho oddílu (loni to byl legendární chatař Ludvík Krupa), je letošní ročník věnován jednomu z nejvýraznějších zakladatelů a členů našeho oddílu Josefu „Včelovi“ Veličkovi.

A protože jsme plémě hravé, bude připraveno několik disciplín pro pobavení, předvedení fyzických a mentálních kvalit a samozřejmě i pro soutěžení. Vše začne dne 3.8.2013 v cca 10.30 – 11.00 na opičárně u Sluníčka (nebo u transformátoru – jak kdo chce). Kdy vše skončí bůhsuď ;-).

Občerstvení pro hladovou zvěř bude zajištěno v podobě gulášku, k zapití pak přijde vhod vychlazený čepovaný půlliter… 🙂

Jelikož se jedná vesměs o netradiční horolezecké disciplíny, vezměte si základní vybavení (sedák, pár karabin, jistítko, průsíky, pár smyc,…)

Hojná účast staroměstské zvěře, ale i dalších kamarádů a příznivců je očekávána, neboť …. my vám ty medaile přivezeme :-).

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je RadimP. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „JIŽ TENTO VÍKEND – 3. 8. 2013 Tatranka cup podruhé, aneb memoriál, tentokrát Včelův

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *